Tartalomjegyzék

Cikk megosztása:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ismét egy fotópályázat egy jeles nap alkalmából.

Az idei évben a tavajihoz hasonlóan a jánossomorjai Ékszedoboz Ajándékbolt imét megrendezi a Magyar Fotográfia napjára (Augusztus 29.) létrehozott fotópályázatát, melynek témáji a szabadidő és az ajándékozás. Az idei évben mindezt a hosszúperesztegi Szajki-tavak Tóparti Kempinggel együtt teszi.

A pályázatra a fotókat 2021. Augusztus 20. éjjfélig várják a szervezők e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a kitöltött regisztrációs lap kíséretében, 2 db képpel, melyből az egyik a kemping/túra/kirándulás a témája, a másiknak pedig az ajándékozás.

A fotópályázat részletei a kiírás plakátjain illetve lentebb is olvasható a plakáton, valamint további részletekért lehet fordulni a szervezőhöz emailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy telefonon (+36-20-212-90-70)

A regisztrációs lapot itt tölthetitek le: 

REGISZTRÁCIÓS LAP LETÖLTÉS IDE KATTINTVA ! 

A nyereményekért lapozz tovább !


A nyereményeket az idei évben ahogy azt az elején is említettük a Szajki-tavak Tóparti Kemping és a jánossomorjai Ékszedoboz Ajándékbolt biztosítják.

A harmadik helyezett pályázatok nyereménye mindkét fő kategóriában:

A második helyezett pályázatok nyereménye mindkét fő kategóriában:

Végül ám nem utolsó sorban a főnyeremény, az első helyezett pályázatok nyereménye mindkét fő kategóriában:

Pályázni ne feledjétek ! 

2021. 08. 20. ÉJFÉLIG lehet !! a cikk elején leírt módon !

Vissza a cikk elejére klikk ide !


A beküldött pályázatokat anonim formában a kép készítőjének ismerete nélkül, egy három főből álló zsűri értékeli.

Ismerjétek meg a zsűritagokat egy kis bemutatkozásukon keresztül.

II. Fotópályázat 2021.
Ékszerdoboz Ajándékbolt és Szajki – tavak Tóparti Kemping

Bemutatja zsűritagjaint.

Zsűrielnökünk Vida Szilvia (Szilvida - https://www.facebook.com/szilvida), mosonmagyaróvári fotós, akinek már több, mint 10 éve belopta a fotózás magát a szívébe. A kezdetekben hobbinak indult érdeklődés mára kinőtte magát, és 5 éve már mint vállalkozó fotóz családoknak, pároknak, szerelmeknek.
A sok lehetőség, alkalom, tapasztalás és ismeretség formálja a stílusát. Ezek ösztönzik és inspirálják. Sokat, sokfélét fotózott már az elmúlt években. Úgy érzi, hogy elmondhatja magáról, hogy a fotózás legtöbb területét kipróbálta, így sikerült megtapasztalnia, hogy a családok és a szerelmes pillanatok megörökítése a feladata. Emellett hobbi természet fotósnak is tartja magát. Szívesen járja a Szigetközt a fényképezőgépével, főleg ősszel.
A fotópályázaton indulóknak ezt javasolja: „Törekedjenek az egyediségre és arra, hogy a képeiknek legyen mondanivalójuk! Bátran legyenek kreatívak!”

A fotópályázatunk második zsűritagját mutatjuk be, aki tavalyról már ismerős lehet a nevezőknek.
Zsűrink második hölgy tagja a Christin’s Design megálmodója, Pesti Krisztina. Elmondása szerint már kislányként is lelkesen rajzolt, festett, ruhákat tervezett, majd a harmadik gyermeke születése után úgy döntött, hogy szakítva az addigi pénzügyi pályával grafikai tervezőnek tanul, hogy a kreativitás ne csak hobbi szinten legyen jelen az életében. Kriszti keze nyomát sok jánossomorjai vállalkozás arculata viseli, de az ország egyre több pontján találkozhatunk munkáival. Bár a fotózás nem tartozik az üzleti tevékenységei közé, mégis szorosan összefügg munkájával. Úgy gondolja, hogy a fotózással nem csak megörökítjük a fontos eseményeket, hanem lehetőséget teremtünk arra, hogy később, évek, évtizedek múlva bármikor újra átélhessük ezeket az örömteli pillanatokat. Kriszti arra biztat minden pályázót, hogy legyenek bátrak, engedjék szárnyalni a kreativitásukat, és mutassák meg a képen keresztül a saját történetüket!

Fotópályázatunk utolsó tagjával is találkozhattatok már a tavalyi pályázat során.
Zsűrink férfi tagja a közkedvelt fotói miatt "Jánossomorjáért emlékplakettel" kitüntetett Lévai József, hobbifotós. Elmondása szerint mindig is érdekelte a fotózás, s már nagyon fiatalon elkezdett vele foglalkozni. A digitális világ előtt fényképeit a saját kis műhelyében maga hívta elő. Családi ünnepeken, baráti összejöveteleken és a legtöbb jánossomorjai rendezvényen gyakran találkozhatunk Vele még ma is, ahogy fényképezőgépével munkálkodik. Videó felvételeivel és fotóival beírta magát Jánossomorja történelmébe. Nagy szerepet játszott a jánossomorjai televíziózás fejlődésében, a mostani JTV ősének alapító tagjai között volt.
Úgy gondolja, hogy a fotó az a pillanat, amit nem lehet újra megismételni. A fotó tükrözi a jelent és a múltat, a jó fényképnek pedig mondanivalója van.
A pályázóknak üzeni, hogy legyenek kreatívak, a fotóik legyenek célratörőek, egyediek, egyéniek és legyen mondanivalójuk. Sok sikert kíván mindenkinek!